Info
Yoga for letøvede og begyndere

Vi fokuserer på retning, præcision og stabilitet i stillingerne. For at få en god fornemmelse for retning arbejder vi med redskaber som klodser, bælter, tæpper og pøller, hvilke giver dig mere ro i stillingen – også selvom du ikke kan komme ind i den fulde stilling, vil du kunne opnå at få de fordele som stillingen giver.   

Redskaberne bruger vi også, hvis du har problemer med skulder, knæ, hofte eller ryg. Derfor er yogaen også for alle aldersgrupper og kropstyper. Ingen er for stiv til yoga, kom med åbent sind, så skal vi nok hjælpe dig med stillingerne. Vi introducerer stående, siddende, liggende og omvendtstående stillinger som giver styrke og smidighed samt en ro i sindet.

Yogastillingerne udføres med koncentration og med opmærksomheden rettet ind mod dig selv, hvilket giver dig en større kropsbevidsthed. Din krop og din opmærksomhed trænes til at være på din måtte.

Vi er begge yogalærer-aspiranter, og vi fungerer som et team, hvor vi vil skiftes til at varetage undervisningen, og der vil være en rød tråd gennem undervisningen i løbet af sæsonen. Vi glæder os til at dele vores store glæde ved yoga sammen med dig – om du er begynder eller har prøvet lidt yoga før og/eller har lyst til mere.
 
Til undervisningen skal du medbringe: Egen yogamåtte og to stabile tæpper (ikke uld eller fleece, men gerne bomuld - kan være badehåndklæder) og have behageligt tøj på, og vi praktiserer uden strømper/fodtøj.  
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen